Vijf inspirerende cases

Brengen onderstaande verhalen u op ideeën ?
Bel +32 11 850 350

Dan bekijken we samen hoe Quodoc uw bedrijfsprocessen kan vereenvoudigen.

Certificaatbeheer voor ziekenhuizen

Ziekenhuizen en zorgcentra zijn onderworpen aan verplichte keuringen van hun medische apparatuur. Ieder ziekenhuis moet daarvan op elk moment de nodige certificaten kunnen voorleggen.

Tracking van de veestapel

De agrarische sector kampt met een toenemende regelgeving rond tracking en beheer van vee. Onze populatie groeit aan en hierbij ook het lifestock bestand. Niet alleen de aantallen, maar ook de documentatie van geboorte, verhandeling, vaccinatie, enz. is in de laatste 10 jaren verdubbeld.

Alle documenten beschikbaar op de werf

Ook voor de bouwsector gelden strakke regels betreffende  documenten die verplicht aanwezig dienen te zijn op de werf. Denk maar aan sociale documenten (checkIn@work), hijskraancertificaten, keuringsbewijzen, verzekeringen, enz.

Intelligente foto labeling

Hoe automatiseer je een database van meer dan 10.000 foto's en hoe maak je ze beheersbaar vanop één plaats. Hoe verrijk ik die foto's met extra informatie en hoe kan ik die zo eenvoudig mogelijk ter beschikking stellen van mensen en applicaties. Een vraag die wellicht herkenbaar is voor veel bedrijven met een uitgebreid productassortiment.

Sales & marketing

Een gestroomlijnde informatiestroom naar de juiste personen en naar interne en externe diensten en systemen. Centraliseren van informatie met betrekking tot producten en projecten en er nog een extra intelligentielaag bovenop plaatsen. Schakel Quodoc in als P.I.M. systeem.